PoliticăReacția Cristinei Rizea în urma derapajului lui Teodosie privitor la femeile abuzate:...

Reacția Cristinei Rizea în urma derapajului lui Teodosie privitor la femeile abuzate: Femeia nu este slugă și nici obiect sexual

Teodosie, arhiepiscopul Tomisului a spus recent că femeile abuzate psihic de soț că „trebuie să își ducă crucea” şi că soluţia nu este să divorţeze.

Ca reacție, deputata constănțeană Cristina Rizea sfătuiește femeile să nu urmeze îndemnul lui Teodosie și că femeia nu este nici slugă și nici obiect sexual.

”Nu, dragele mele, nu înseamnă Nu! Femeia nu este obiect sexual, nici slugă în ogradă.

Inițial n-am vrut să comentez ultima remarcă a lui Teodosie din ciclul „dacă nu mai ești vedetă, te faci”, dar aghiutză de pe umărul stâng nu se poate abține. Am încercat, sincer, chiar am încercat și mi-a și reușit vreo juma’ de oră. Dar, na..

Așadar:

Dragă femeie, nu asculta prostiile unui popă, că nu popa ia bătaie de la bețiv, nu popa minte a doua zi că a căzut pe scări și d-aia are ochii vineți, nu popii i se spune „taci, fă, proasto, că știu eu mai bine că sunt bărbat” deși dobitocul a jucat la păcănele salariul și alocațiile copiilor, nu popa se dă de ceasul  morții să facă rost de bani ca să aibă ceva de pus pachet pentru copii la școală și bani de țigări pentru dășteptul care uită să mai plece din crâșmă.

Dragă femeie, nu te uita în gura popii că popa ăsta nu te trece în calendar la martiri, nici pe tine, nici pe copiii tăi dacă stai într-o relație în care îți blestemi zilele, pentru că traumele copiilor tăi greu se vor vindeca… dacă se vor vindeca vreodată. Iar copiii tăi, actuali sau viitori, sunt mai importanți decât orice idee sau speranță ai avea tu că un abuzator s-ar putea vreodată schimba. Palmele „din dragoste” sunt tot palme!

Dragă femeie, scutură-te de frici, adună-te, ridică-ți capul plecat, cere ajutor și vezi-ți de viața ta, de fericirea copiilor tăi și de a ta. E greu, dar nu imposibil.

Iar noi, comunitate, hai să nu mai închidem ochii, hai să nu ne mai facem că nu vedem ce e în fața ochilor noștri că nici noi nu suntem sfinți, doar suntem țara în care o femeie este abuzată la fiecare șapte minute”, a arătat deputata pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

 1. Lumea „”tremura”” de frica gratuita, inhibata de catre popi si se abtin in a comenta hotiile si aberatiile lor.
  Dumnezeu nu ne-a cerut NICIODATA frica ci doar popii ne-au indus frica de milenii.
  Iisus a spus, „‘cine este fara de pacat sa arunce primul piatra””.
  Este vreun popa fara de pacat? Este vreun popa care umbla pe la organele de cercetara penala, …fara de pacat ?
  Si atunci de ce sa il ascult, de ce sa ma supun idiotenilor debitate fara rusine.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza