25.4 C
Constanța
miercuri, august 10, 2022
AcasăUltimele ȘtiriRAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență până pe 2 iunie

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență până pe 2 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip cod portocaliu în zona costieră a județului Constanța, cu ploi abundente și cantități de apă ce vor depăși 50…70 l/mp, și cod galben pentru restul Dobrogei, cu  averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină. Prin urmare, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 31 mai 2021, ora 10.00 – 02 iunie 2021, ora 08.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzatela parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SAva face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediateavariile survenitepe rețeaua  de furnizarea energiei electrice.

„Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924,pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.”, Biroul de Comunicare al RAJA S.A.

Cele mai populare

Recent Comments