PSD Constanța solicită abrogarea Regulamentului care obligă asociațiile de proprietari să întrețină spațiile verzi

Liderul consilierilor locali PSD, Costin Răsăuțeanu, a anunțat că au depus un proiect de Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Constanța pentru abrogarea acestui Regulament.

„PNL și USR au adoptat un regulament fără respectarea Legii! În acest sens, am depus proiectul de hotărăre pentru abrogarea HCL 77/2021 privind activitatea de gospodărire a orașului”, spune Răsăuțeanu.

Grupul PSD solicită de urgență inițierea întregului proces de elaborare al acestui regulament așa cum spune Legea! „Sunt curios să văd cum se vor poziționa consilierii USR și dacă vor vota abrogarea regulamentului. Astfel, vom afla dacă își doresc cu adevărat abrogarea HCL 77/2021 sau am asistat la un simulacru de imagine prin care USR și PNL își împart sferele de influență”, mai spune Răsăuțeanu.

Consilierii locali ai USR au încercat vineri, 11 iunie, într-o ședință extraordinară să modifice Regulamentul prin care asociațiile de bloc sunt obligate să îngrijească spațiile verzi și să inițieze diferite demersuri pentru colectarea selectivă a gunoaielor, dar proiectul a fost respins de consilierii PNL și cei ai PSD care s-au abținut.

Citește și:

USL renaște la Constanța. Abandonată de liderul Stelian Ion, USR PLUS e în derivă

USR PLUS vrea exonerarea asociațiilor de proprietari de la obligația de a întreține spațiile verzi

Urmărește-ne pe:

Doneaza