PROIECT: Consilierii locali USR PLUS Constanța propun ca Primăria să se mute în Hotel Palace

Consilierii locali USR PLUS Constanța vor depune un proiect prin care propun ca municipalitatea să achiziționeze și reabiliteze clădirea Hotelului Palace, în vederea relocării Primăriei din actualul sediu, a declarat pentru „Dobrogea Live” președintele filialei locale USR PLUS, Dumitru Caragheorghe.

Primăria Constanța este singura administrație locală din marile orașe ale țării care nu are propriul sediu (subiectul detaliat poate fi citit aici).

În prezent, administrația locală este găzduită, printr-un contract de comodat, de către Consiliul Județean în una din laturile Palatului Administrativ din Bd. Tomis nr. 51.

Clădirea Hotelului Palace este scoasă la vânzare de mai mulți ani pe portalurile de specialitate, însă prețul pe care proprietarii îl cer nu este afișat.

Propunerea consilierilor locali USR PLUS vine în contextul în care primarul Constanței, Vergil Chițac va supune vineri la vot, în cadrul Consiliului Local, un proiect de hotărâre prin care recomandă achiziția sau construirea unui spațiu adecvat desfășurării activității Primăriei.

Hotelul, inaugurat în anul 1914, are o suprafață totală de aproape 7.500 mp, 99 de camere și dispune de un teren de 2.000 mp.

Citește și: Afacerea chiriilor. Primăria Constanța risipește milioane de lei pe spațiile unor privați

Urmărește-ne pe:

Doneaza