Primăria Constanța pune la bătaie peste 207 mil. lei pentru gestionarea spațiilor verzi

Primăria Constanța a inițiat o licitație care vizează achiziția serviciilor de gestionare a spațiilor verzi, iar suma estimată pentru contractul cadru cu valabilitate patru ani este de 207,5 milioane lei.

Serviciile câștigătorului licitației va acoperi doar o parte din spațiile verzi din Constanța, respectiv Lotul 1, de care în prezent se ocupă Garden Shop Services (fost POMACOST), pe care municipalitatea o plătește fără a avea un contract valabil încheiat cu acesta.

Suprafața totală a spațiilor verzi din oraș este împărțită în două loturi.

Operatorul căruia i se v-a atribui contractul va trebui să presteze activități destinate amenajării, întreținerii spațiului verde de interes public, precum și întreținerea și exploatarea sistemelor de irigare, în suprafață totală estimativă de 681.179 mp.

Delimitările Lotului 1:

  • La Nord, de străzile Poporului, Ion Rațiu și Yokohama;
  • La Est, de Faleză respectiv plaja Mării Negre și Portul Turistic, incluzând Taluz Plaja Modern și Faleza Cazinoului;
  • La Sud, de Faleza Cazinoului, Portul Comercial, Valea Portului, strada Viforului, căile ferate (zona Gara Constanța), bdul. IC Brătianu până la intersecția cu strada Corbului;
  • La Vest, de strada Corbului, limita vestică a Cimitirului Israelit, limita Vestică a Cimitirului Central, strada I.L.Caragiale, bdul. Al. Lăpușneanu până la intersecția cu strada Poporului.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza