0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăMarea NeagrăPrețuri de Mamaia: „O omletă și o salată simplă - 60 de...

Prețuri de Mamaia: „O omletă și o salată simplă – 60 de lei”

Turiștii care aleg să-și petreacă o vacanță pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia, au parte de prețuri pe măsură. Unii opreatori economici încearcă să facă profituri importante în cele două luni de vară: iulie și august.

Deși semnalele din rândul patronatelor sunt că prețurile pe litoral nu vor „exploda”, dimpotrivă, vor fi mai mici ca cele de anul trecut, mai sunt patroni care reușesc să se evidențieze prin prețuri-record.

Mai mult, Anca Pavel Nedea, director al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa, spunea zilele trecute într-o conferință de presă că: „Alte destinaţii cum sunt Bulgaria, Grecia şi Turcia finanţează masiv presa de litoral şi presa din România în general să spună lucruri bune despre ele şi lucruri foarte rele despre propriul litoral.”

Doar că anumite lucruri de pe litoralul românesc le spun chiar beneficiarii sericiilor, turiștii.

Astfel, un turist din Mamaia a postat pe contul său de Facebook cât a plătit pentru „un mic dejun banal” la o terasă din Mamaia Nord.

„Sprijiniți turismul românesc !(?)
Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord.
Omleta ( fără garnitură sau verdeață )- 35 RON
Salata asortată ( maxim jumătate de roșie, 3 felii de ceapă și niște salată creață, vreo 2 bucățele) – 25 RON
Deci , o omletă și o salată asortată banală – 60 RON
O fi bine, o fi rău?

Când am plecat, am vrut să iau și scaunul, crezând că e inclus în preț”, spune turistul.

4 COMENTARII

  1. Veniti la Costinesti,, Restaurant Marea Neagra „care a umplut Costinestiul cu reclama de 15 lei /meniu si moca un suc la alegere de la intrare si pana pe toate gardurile o vezi😎in realitate este un meniu de doi lei caruia nici unui copil certat cu mancarea nu-i ajunge.In final te face sa-ti mai iei ceva suplimentar si deduci ca o portie de 300 gr.paste cu fructe de mare te costa cat o cina la restaurant nicidecum la impinge tava cum pretinde aceast restaurant cu atata reclama proasta si mincinoasa.Asa ca nu va mai plangeti de Mamaia ,mai sunt si alte statiuni care te taxeaza turistule care aduci bani !😜😜😜

  2. Se stie ca la acest restaurant doar cu numele de fapt este impinge tava ,mancarea este de cea mai joasa speta,prost calitativ iar de cantitate nu mai vorbim.Reclama este intradevar mincinoasa mai bine se mananca langa la Spring …Nu stiu cine patroneaza aceasta alimentatie publica ca nu-l pot numi restaurant cu dughenele din fata sa ,pline cu peste necuratat prajit in ulei de la inceputul sezonului ,keebap,porumb fiert,bar etc.ceea ce nu da bine pe acea faleza a Soarelui unde ar trebui sa straluceasa precum soarele.

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments