26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăPoliticăPNL Tulcea invită USR-PLUS și PMP să facă „un acord al dreptei...

PNL Tulcea invită USR-PLUS și PMP să facă „un acord al dreptei pentru tulceni”

Pe modelul București, unde PNL a ajuns la o înțelegere cu USR-PLUS în privința candidaților la alegerile locale, liberalii tulceni învită partidele de dreapta să-și unească forțele.

„La București s-au pus bazele unei construcții menite să scoată Capitala din trecut. În tot mai multe județe din țară aceste partide abandonează vechile neînțelegeri, stâng rândurile și se unesc, pentru ca la alegerile locale comunitățile lor să aibă o alternativă viabilă la ceea ce oferă PSD”, spun liberalii tulceni.

De aceea, PNL crede că și la Tulcea este posibilă o astfel de înțelegere, mai ales că între partidele de dreapta, în ultimii ani, au mai existat momente de colaborare.

„În ultimii ani am dovedit că putem lucra împreună: am strâns semnături, ne-am implicat în activități comune în municipiu și în județ.

Am căutat tot timpul să avem relații bune cu USR, cu PLUS și cu PMP și știm că aceste partide, prin oamenii de calitate pe care îi au, printr-un acord de colaborare, împreună cu PNL Tulcea, vor câștiga alegerile, vor munci pentru locuitori și vor produce schimbarea în bine”, spun liberalii.

PNL Tulcea a anunțat că va merge pe varianta Ștefan Ilie – candidat la primăria municipiului Tulcea și George Șișcu – candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

FOTO: Ștefan Ilie și George Șișcu (sursa – PNL Tulcea)

Cele mai populare

Recent Comments