TurismMinivacanța de Rusalii în Delta Dunării. Toate unitățile de cazare sunt deschise

Minivacanța de Rusalii în Delta Dunării. Toate unitățile de cazare sunt deschise

Delta Dunării este o destinație preferată de turiști în minivacanța de Rusalii, transmite Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD). Așa se face că unele pensiuni și hoteluri se apropie de un grad de ocupare de 100%.

Reprezentanții AMDTDD spun că rezervările pe anul 2022 au crescut cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce-i face să spere că Delta Dunării va reveni nivelul lui 2019, din punct de vedere turistic.

Toate unitățile de cazare din Deltă vor fi deschise în minivacanța de Rusalii, dintre care, conform estimărilor asociației, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanța de Rusalii de 100%.

“Cei mai mulți turiști aleg pachetele de trei nopți de cazare. Preferința clară este pentru relaxare în Delta Dunării, pescuit, mai ales că se ridică prohibiția, vizitare lentă a destinației pe trasee de caiac-canoe, cicloturism și mai ales plajele sălbatice de la Sulina, Sf, Gheorghe și Gura Portiței, care oferă împlinirea unui vis de vacanță, inedit, evitând aglomerația din alte destinații, în special pentru familiile cu copii”, spune Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD..

Asociația transmite tuturor vizitatorilor Deltei că, înainte de a ajunge în Rezervație, este important să se informeze cu privire la regulile de vizitare și tarifele de acces.

„Pe baza estimărilor pe care le avem pentru Rusalii, putem spune că Delta va fi și anul acesta destinația ideală preferată de români. De altfel, este o situație care s-a accentuat în timpul pandemiei și care se permanentizează”, adaugă Cătălin Țibuleac.

Pentru minivacanța de Rusalii, un pachet de trei nopți/persoană costă între 900 lei, cu mic dejun inclus și 1.700 lei, pensiune completă, transfer naval, excursii, iar persoanele care optează pentru cină festivă, spa, muzică live la un hotel de 5 stele, trebuie să achite 395 euo pentru un sejur de 3 nopți.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza