-5 C
Constanța
luni, ianuarie 18, 2021
Acasă Politică Mihail Neamțu: Fata lui Băsescu, „nuca de pe coliva” PMP

Mihail Neamțu: Fata lui Băsescu, „nuca de pe coliva” PMP

După ce au ratat intrarea în Parlament, candidații PMP au încercat să găsească vinovați pentru eșec. Așa că, au ajuns în stadiul în care aruncă vina unii asupra altora.

Mihail Neamțu, candidat PMP pentru un loc în Parlament, pe listele de la Timiș, a postat pe 11 decembrie un text în care făcea o analiză a motivelor care au dus la insuccesul Partidului Mișcarea Populară.

Unul dintre motivele pentru care nu i-ar fi votat românii, crede Mihail Neamțu, este „favoritismul, nepotismul și clientelismul. Pe lângă o mână de candidați onorabili, cu scoruri foarte bune-n Republica Moldova, Maramureș, Bistrița sau Timiș, ne-am procopsit cu anonimi, nulități sau foști condamnați penal.

Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura unei doamne (și a unei mame) pe care o respect, dar care n-avea tracțiune electorală: Elena Băsescu. Oare le-am transmis alegătorilor un mesaj despre meritocrație? A fost gestul politic care a făcut diferența: la 6 decembrie, partidul a coborât sub pragul electoral.”

În replică, Elena Băsescu (candidat PMP Constanța la parlamentare), a postat o adresă întocmită de avocații ei prin care solicită eliminarea afirmațiilor, în caz contrar Mihail neamțu va fi chemat în fața judecătorilor.

„Vă solicit imperativ următoarele:1. Să procedați de îndată la eliminarea afirmatiilor din conținutul mesajului dumneavoastră privind persoana subsemnatei, precum și a tuturor comentariilor generate de afirmațiile dumneavoastră pe pagina proprie de Facebook care mă privesc.

2. Să încetați de îndată orice acțiune de acest fel la adresa subsemnatei, în caz contrar fiind nevoită să recurg la toate parghiile legale în scopul acoperirii prejudiciului cauzat de dumneavoastră, constând atât in paguba efectiv produsă (damnum emergens), cât și în beneficiul nerealizat (lucrum cessans).

Totodată, vă atrag atenția că susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine.Nutresc speranța că veți acorda atenția cuvenită prezentei Notificări astfel încât să evităm soluționarea de către instanța de judecată a acestui diferend, care ar presupune costuri importante (onorariu avocat, taxa judiciara de timbru, onorariu executor etc.) ce ar cădea, în final, în sarcina dumneavoastră.”

sursa foto: FB/Elena Băsescu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Cătălin Țibuleac: „Taxa pentru pescuit sportiv în Delta Dunării este necesară”

Cătălin Țibuleac, fost guvernator al Deltei Dunării, este acum președintele Asociației de Management a Destinației Tursitice Delta Dunării (AMDTDD). Taxa de pescuit sportiv în Delta...

VIDEO: Mașină “ultra-inteligentă”, surprinsă în teste la Constanța înainte de lansarea în Europa

O mașină acoperită cu autocolant de camulflare, așa cum se procedează în cazul noilor modele aflate în probe, a fost surprinsă zilele acestea pe...

UPDATE Ivan Patzaichin se retrage din procesul de desemnare a unui guvernator al Deltei Dunării

USR PLUS a început campania de alegere a persoanei care va conduce, din postura de guvernator, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. UPDATE Implicarea campionului...

Baronul condamnărilor. Nicușor Constantinescu a strâns 24 de ani de pușcărie. Problemele penale continuă

Din baronul PSD de Constanța, Nicușor Constantinescu a ajuns baronul condamnărilor penale. Închis la Poarta Albă, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța așteaptă noi...

Recent Comments