Mihail Neamțu: Fata lui Băsescu, „nuca de pe coliva” PMP

După ce au ratat intrarea în Parlament, candidații PMP au încercat să găsească vinovați pentru eșec. Așa că, au ajuns în stadiul în care aruncă vina unii asupra altora.

Mihail Neamțu, candidat PMP pentru un loc în Parlament, pe listele de la Timiș, a postat pe 11 decembrie un text în care făcea o analiză a motivelor care au dus la insuccesul Partidului Mișcarea Populară.

Unul dintre motivele pentru care nu i-ar fi votat românii, crede Mihail Neamțu, este „favoritismul, nepotismul și clientelismul. Pe lângă o mână de candidați onorabili, cu scoruri foarte bune-n Republica Moldova, Maramureș, Bistrița sau Timiș, ne-am procopsit cu anonimi, nulități sau foști condamnați penal.

Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura unei doamne (și a unei mame) pe care o respect, dar care n-avea tracțiune electorală: Elena Băsescu. Oare le-am transmis alegătorilor un mesaj despre meritocrație? A fost gestul politic care a făcut diferența: la 6 decembrie, partidul a coborât sub pragul electoral.”

În replică, Elena Băsescu (candidat PMP Constanța la parlamentare), a postat o adresă întocmită de avocații ei prin care solicită eliminarea afirmațiilor, în caz contrar Mihail neamțu va fi chemat în fața judecătorilor.

„Vă solicit imperativ următoarele:1. Să procedați de îndată la eliminarea afirmatiilor din conținutul mesajului dumneavoastră privind persoana subsemnatei, precum și a tuturor comentariilor generate de afirmațiile dumneavoastră pe pagina proprie de Facebook care mă privesc.

2. Să încetați de îndată orice acțiune de acest fel la adresa subsemnatei, în caz contrar fiind nevoită să recurg la toate parghiile legale în scopul acoperirii prejudiciului cauzat de dumneavoastră, constând atât in paguba efectiv produsă (damnum emergens), cât și în beneficiul nerealizat (lucrum cessans).

Totodată, vă atrag atenția că susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine.Nutresc speranța că veți acorda atenția cuvenită prezentei Notificări astfel încât să evităm soluționarea de către instanța de judecată a acestui diferend, care ar presupune costuri importante (onorariu avocat, taxa judiciara de timbru, onorariu executor etc.) ce ar cădea, în final, în sarcina dumneavoastră.”

sursa foto: FB/Elena Băsescu

Urmărește-ne pe:

2 COMENTARII

  1. Nu-i biata EBA vreo lumină a politicii, dar M. Neamțu este, fără vreun dubiu, un oxiur cu ochi și corzi vocale. Din păcate…

Comentariile sunt închise.

Doneaza