7.9 C
Constanța
miercuri, aprilie 14, 2021
Acasă Politică Mihail Neamțu: Fata lui Băsescu, „nuca de pe coliva” PMP

Mihail Neamțu: Fata lui Băsescu, „nuca de pe coliva” PMP

După ce au ratat intrarea în Parlament, candidații PMP au încercat să găsească vinovați pentru eșec. Așa că, au ajuns în stadiul în care aruncă vina unii asupra altora.

Mihail Neamțu, candidat PMP pentru un loc în Parlament, pe listele de la Timiș, a postat pe 11 decembrie un text în care făcea o analiză a motivelor care au dus la insuccesul Partidului Mișcarea Populară.

Unul dintre motivele pentru care nu i-ar fi votat românii, crede Mihail Neamțu, este „favoritismul, nepotismul și clientelismul. Pe lângă o mână de candidați onorabili, cu scoruri foarte bune-n Republica Moldova, Maramureș, Bistrița sau Timiș, ne-am procopsit cu anonimi, nulități sau foști condamnați penal.

Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura unei doamne (și a unei mame) pe care o respect, dar care n-avea tracțiune electorală: Elena Băsescu. Oare le-am transmis alegătorilor un mesaj despre meritocrație? A fost gestul politic care a făcut diferența: la 6 decembrie, partidul a coborât sub pragul electoral.”

În replică, Elena Băsescu (candidat PMP Constanța la parlamentare), a postat o adresă întocmită de avocații ei prin care solicită eliminarea afirmațiilor, în caz contrar Mihail neamțu va fi chemat în fața judecătorilor.

„Vă solicit imperativ următoarele:1. Să procedați de îndată la eliminarea afirmatiilor din conținutul mesajului dumneavoastră privind persoana subsemnatei, precum și a tuturor comentariilor generate de afirmațiile dumneavoastră pe pagina proprie de Facebook care mă privesc.

2. Să încetați de îndată orice acțiune de acest fel la adresa subsemnatei, în caz contrar fiind nevoită să recurg la toate parghiile legale în scopul acoperirii prejudiciului cauzat de dumneavoastră, constând atât in paguba efectiv produsă (damnum emergens), cât și în beneficiul nerealizat (lucrum cessans).

Totodată, vă atrag atenția că susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine.Nutresc speranța că veți acorda atenția cuvenită prezentei Notificări astfel încât să evităm soluționarea de către instanța de judecată a acestui diferend, care ar presupune costuri importante (onorariu avocat, taxa judiciara de timbru, onorariu executor etc.) ce ar cădea, în final, în sarcina dumneavoastră.”

sursa foto: FB/Elena Băsescu

2 COMENTARII

  1. Nu-i biata EBA vreo lumină a politicii, dar M. Neamțu este, fără vreun dubiu, un oxiur cu ochi și corzi vocale. Din păcate…

Comments are closed.

Cele mai populare

Inițiativă legislativă: Fără sinecuri! Cazul ATOP – autoritatea consultativă, cu membri plătiți din bani publici

În România există, conform Legii 218/2002 ATOP - Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică, un organism cu rol consultativ, dar cu membri plătiți din bani...

Se oprește apa în zona Campus din municipiul Constanța

Miercuri – 14 aprilie 2021, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.30 – 19.00, în vederea remedierii unei avarii pe...

Miercuri, localitățile Coroana, Darabani, Vâlcelele și Independența rămân fără apă

RAJA S.A va executa miercuri - 14 aprilie 2021, operațiuni periodice de întreținere a rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de...

Se oprește apa în zona KM 4-5 din municipiul Constanța

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri – 14 aprilie 2021, în intervalul orar 08.00 – 19.30, în vederea racordării la sistemul centralizat...

Recent Comments