17.1 C
Constanța
miercuri, mai 12, 2021
Acasă Primării Dobrogene Mesaj de Paști pentru locuitorii orașului Cernavodă

Mesaj de Paști pentru locuitorii orașului Cernavodă

Angajații S.C. „Utilități Publice Gospodăria Comunală” Cernavodă sunt cei care în fiecare zi se îngrijesc ca orașul de pe malul Dunării să fie cât mai curat și cât mai primitor.

Ei au pregătit Cernavodă și pentru perioada sărbătorilor de Paști, o sărbătoare pusă sub semnul luminii, a speranței și a primăverii.

FOTO Lucrări de primăvară în orașul Cernavodă. Cum arată serele unde sunt cultivate florile | Dobrogea Live

Totodată, George Ciulei, directorul general  societății, a transmis un mesaj oamenilor din cernavodă și angajaților Utilități Publice Gospodăria Comunală.

„În pragul sărbătorilor pascale, doresc să transmit tuturor locuitorilor orașului nostru, dar mai cu seamă colegilor mei de la Utilități Publice Gospodãria Comunalã, care trudesc pentru îngrijirea orașului, cât și familiilor dânșilor, ca Lumina Sfântă ce izvorăște din mormântul lui Hristos cel Inviat a treia zi, să le îmbrace sufletele în bucurie și să le-aducă sănătate, împliniri și prosperitate. Hristos a Înviat!”

Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă | Dobrogea Live

Utilități Publice Gospodăria Comunală Cernavodă este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

Cu aproximativ 250 de angajați, firma oferă locuitorilor din Cernavoda o localitate cât mai curată, atât prin colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, cât și prin întreținerea tuturor spațiilor verzi precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor, măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

USR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul cu noi

USR PLUS Constanța consideră că primarul municipiului, Vergil Chițac, pune mai presus de parteneriatul PNL-USR PLUS (care asigură majoritatea în Consiliul Local) sprijinul pentru...

Opt instituții fac controale haotice în Delta Dunării. Bogdan Bola: „Braconierii au de câștigat”

Delta Dunării este unică în lume și avem datoria de a o păstra într-o formă cât mai apropiată de cea naturală, să evităm urbanizarea...

De ce s-a predat Sorin Strutinsky în Italia. Șmecheria la care recurg infractorii români

Sorin Strutinsky, mâna dreaptă a celebrului cuplu de infractori Radu Mazăre & Nicușor Constantinescu, s-a predat în luna martie autorităților din Italia. El era...

Joi, localitatea Corbu va rămâne fără apă. Vor fi afectate și localitățile Năvodari și Lumina

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi - 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire...

Recent Comments