Mesaj de Paști pentru locuitorii orașului Cernavodă

Angajații S.C. „Utilități Publice Gospodăria Comunală” Cernavodă sunt cei care în fiecare zi se îngrijesc ca orașul de pe malul Dunării să fie cât mai curat și cât mai primitor.

Ei au pregătit Cernavodă și pentru perioada sărbătorilor de Paști, o sărbătoare pusă sub semnul luminii, a speranței și a primăverii.

FOTO Lucrări de primăvară în orașul Cernavodă. Cum arată serele unde sunt cultivate florile | Dobrogea Live

Totodată, George Ciulei, directorul general  societății, a transmis un mesaj oamenilor din cernavodă și angajaților Utilități Publice Gospodăria Comunală.

„În pragul sărbătorilor pascale, doresc să transmit tuturor locuitorilor orașului nostru, dar mai cu seamă colegilor mei de la Utilități Publice Gospodãria Comunalã, care trudesc pentru îngrijirea orașului, cât și familiilor dânșilor, ca Lumina Sfântă ce izvorăște din mormântul lui Hristos cel Inviat a treia zi, să le îmbrace sufletele în bucurie și să le-aducă sănătate, împliniri și prosperitate. Hristos a Înviat!”

WhatsApp Image 2021 04 28 at 13.34.33 1
Mesaj de Paști pentru locuitorii orașului Cernavodă 2

Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă | Dobrogea Live

Utilități Publice Gospodăria Comunală Cernavodă este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

Cu aproximativ 250 de angajați, firma oferă locuitorilor din Cernavoda o localitate cât mai curată, atât prin colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, cât și prin întreținerea tuturor spațiilor verzi precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor, măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

Urmărește-ne pe:

Doneaza