Membrul TNL Constanța care îndemna protestatarii din fața Consulatului Rusiei să ceară Ucrainei Bugeacul și Bucovina a fost numit președinte al organizației municipale de tineret

La finalul lunii trecute, la debutul invaziei Ucrainei, mai mulți protestatari au manifestat în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța, cerând oprirea agresiunilor.

În aceași zi, Adrian Lupașcu, prim-vicepreședintele organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța a postat pe pagina sa de Facebook un îndemn deplasat adresat protestatarilor.

“Duceți-vă mai degrabă la Ambasada Ucrainei și urlați să cedeze Bugeacul și Bucovina de Nord României”, a scris reprezentantul TNL Constanța.

Ieri, la câteva săptămâni de la derapaj, Adrian Lupașcu a fost promovat în funcția de președinte al organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Municipal.

După cum am arătat și în materialul anterior, Lupașcu a susținut că postarea nu-i aparține și că a fost publicată de un intern care îi administrează contul de Facebook.

“Contul meu este administrat de altă persoană, un copil care este pe internship. Momentan TNL nu a avut nicio poziționare față de acel protest înafară de cel de susținere”, a explicat prim-vicepreședintele TNL Constanța.

Pe 25 februarie, mai mulți constănțeni printre care s-au numărat profesori, arheologi și oameni de cultură au protestat în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța împotriva agresiunii Rusiei asupra Ucrainei.

Derapaj Adrian Lupascu
captură Facebook – Adrian Lupașcu

Sursa foto originală deschidere: Info-Sud-Est

Urmărește-ne pe:

Doneaza