Lucrări de întreținere a spațiilor verzi și mobilierului urban, în Cernavodă

Utilități Publice-Gospodăria Comunală, societatea Consiliului Local Cernavodă, a întreprins în această toamnă o acțiune de realizare a unor noi spații verzi, în același timp cu lucrări de reabilitare a mobilierului urban.

WhatsApp Image 2021 09 23 at 12.39.25 1
Lucrări de întreținere a spațiilor verzi și mobilierului urban, în Cernavodă 5

Astfel, pe strada Unirii din Cernavodă, acolo unde se execută lucrări de reabilitare a zonei pietonale, angajații UP-GC au început să semene gazon în spațiile dedicate zonelor verzi.

WhatsApp Image 2021 09 23 at 12.39.24 2
Lucrări de întreținere a spațiilor verzi și mobilierului urban, în Cernavodă 6

Vă reamintim, pe această stradă se realizează un proiect ce presupune executarea de parcări, borduri, asfalt, amenajarea spațiilor verzi.

Intervențiile pe zona pietonală a acestei artere presupun nu doar lucrări de înlocuire a asfaltului cu dale de beton, ci și schimbarea bordurilor uzate.

WhatsApp Image 2021 09 23 at 12.41.59 1
Lucrări de întreținere a spațiilor verzi și mobilierului urban, în Cernavodă 7

În aparlel cu lucrările de pe strada Unirii, angajații societății Utilități Publice-Gospodăria Comunală au demarat o campanie de reabilitare și întreținere a mobilierului urban din zona centrală. Băncile din acest perimetru au fost vopsite.

WhatsApp Image 2021 09 23 at 12.41.59 2
Lucrări de întreținere a spațiilor verzi și mobilierului urban, în Cernavodă 8

Utilități Publice-Gospodăria Comunală este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din orașul Cernavodă, efectuează lucrări de reabilitare și modernizare a trotuarelor și bordurilor.

sursa foto: UP-GC Cernavodă

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza