Locuitorilor de pe Bd. Regina Elisabeta li se refuză eliberarea permisului de acces în Peninsulă

Locatarilor din clădirile de pe Bd. Regina Elisabeta, artera paralelă cu faleza Constanței, li se refuză eliberarea unui permis de acces în Peninsulă pe motiv că numele bulevardului nu se regăsește pe lista străzilor menționate în Regulamentul care a intrat luni în vigoare.

Cum noul Regulament nu se aplică și Bulevardului Regina Elisabeta, locuitorii din clădirile aflate pe această arteră nu primesc permis de acces în Peninsulă, deși imobilele au căi de acces și prin spate.

Mai mulți locuitori cu adresa de domiciliu pe acest bulevard ne-au declarat că sunt forțați să parcheze pe puținele locuri amenajate le-a lungul bulevardului, care sunt semnalizate cu „Zona zero” de tarifare.

Mai mult, în week-enduri și zilele însorite, locurile de parcare de-a lungul falezei sunt ocupate de mașinile celor care vin să viziteze centrul vechi.

Răspuns ironic al Primăriei

Am solicitat un punct de vedere reprezentanților Primăriei Constanța și am întrebat de ce nu s-a luat în calcul problema cu care se confruntă rezidenții liniei de limită a Peninsulei.

„Ca principiu, un regulament nu poate include toate situațiile ipotetice, fie și practice, ce au caracter de excepție de la regula generală. S-ar încadra în caragialescul  – să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimic”, ne-a răspuns ironic purtătorul de cuvânt al Primăriei, cu un citat inexact din „O scrisoare pierdută”.

Afectate de această problemă locuitorii din cel puțin 12 clădiri, dintre care trei sunt blocuri de locuințe cu parter și trei etaje.

Sursa foto: Info Sud Est

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Doneaza