0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăLiderii PSD Constanța: Este o crimă. Vergil Chițac, responsabil de tragedie

Liderii PSD Constanța: Este o crimă. Vergil Chițac, responsabil de tragedie

Reacțiile liderilor PSD Constanța nu s-au lăsat mult așteptate după tragedia de vineri, 1 octombrie, de la Spitalul de Boli Infecțioase(video). Șapte oameni au murit în Secția ATI în urma unui incendiu.

Senatorul Felix Stroe, liderul filialei județene a PSD, spune că este al treilea incendiu identic într-un spital din România, în mai puțin de un an. „Din păcate, guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani de zile. Este inadmisibilă și condamnabilă iresponsabilitatea guvernului Cîțu, care prin conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din acest spital, în urma controalelor făcute imediat după tragedia similară de la spitalul din Piatra Neamț!

N-a știut nimeni că nu au fost remediate! Chiar și fluctuația de la Ministerul Sănătății, cu perindarea miniștrilor USR-PLUS, a contribuit la HAOSUL instalat în plină pandemie! Cerem guvernului incapabil Florin Cîțu ca, măcar în al doisprezecelea ceas, să-și recunoască incompetența și să plece acasă”.

Deputatul Marius Horia Țuțuianu arată că România este condusă de „un guvern criminal care nu a înțeles că este responsabil pentru viețile românilor.

Astăzi (vineri n.red.), la Constanța, 7 oameni au plătit cu viața pentru incompetența unora care nu și-au făcut treaba, pentru subfinanțarea crasă din sănătate, pentru lipsa totală de interes pentru români”.

Țuțuianu vorbește și despre demisiile ce se impun în acest moment, pe plan local.

Cât despre tandemul Chițac- Lupu de la Constanța, așteptăm demisiile celor doi domni pentru că, prin nefinanțarea sistemului de sănătate local și județean au demonstrat că nu le pasă o clipă de viața constănțenilor. Acestea sunt efectele. Primarul Constanței este responsabil pentru tragedia de astăzi, sper să conștientizeze acest lucru.

Lucian Lungoci, deputat PSD de Constanța, scrie că ceea ce s-a întâmplat la Secția ATI este o „crimă”.

Da, este o crimă să știi ce trebuie făcut în spital din raportul ISU, să ai sumele necesare și să tai cu mâna ta investițiile. Locul crimei păzit de jandarmerie. Ți-e frică de oameni? Ți-e frică de Constanțeni, de cei care te-au ales și de care trebuia să ai grijă? SĂ-ȚI FIE ! Mergi acasă si lasă-ne!”.

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments