2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPoliticăKlaus Iohannis: „Haideți să ne vaccinăm pentru a reveni la normalitate”

Klaus Iohannis: „Haideți să ne vaccinăm pentru a reveni la normalitate”

Președintele României a efectuat joi, 6 mai, o vizită la centrul de vaccinare deschis la Spitalul Militar din Constanța. Aici se desfășoară, timp de o săptămână, un maraton al vaccinării.

„Am intrat într-o nouă fază a campaniei de vaccinare. Am renunțat la toată birocrația și, de la sfârșitul acestei săptămâni, în toată țara oamenii se vor putea vaccina fără preaviz, fără anunț prealabil ori înscriere pe platformă”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a arătat că sunt centre de vaccinare militare unde se desfășoară maratoane maratoane și oricine se poate prezenta direct pentru vaccinare, fără programare, la orice oră.

„Chiar dacă cifrele arată mai puține persoane infectate și la terapie intensivă, mai puține decese, să nu ne amăgim: pandemia nu a dispărut, virusul este încă în societate. Până când vom avea un număr mare de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile. Haideți să ne vaccinăm pentru a reveni la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult”, a mai spus președintele Iohannis.

sursa foto: FB/Klaus Iohannis

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments