10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăActualitateIȘJ Tulcea promovează postările de campanie ale ministrului liberal al Educației

IȘJ Tulcea promovează postările de campanie ale ministrului liberal al Educației

Inspectoratul Școlar Tulcea a luat o pauză în lupta pentru dotarea elevilor cu dispozitive electronice și dă o mână de ajutor liberalilor în această perioadă post-electorală.

În urmă cu câteva ore, pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Tulcea, instituție (teoretic) fără implicare politică, a fost distribuită postarea omului politic Monica Anisie (PNL), cea care încă mai conduce Ministerul Educației. Aceeași postare nu se regăsește pe pagina oficială a Ministerului Educației.

Postarea cu pricina, în care ministrul se laudă că a semnat un anumit contract, are și o fotografie/afiș electoral care cuprinde, pe lângă însemnele ministerului, săgeata liberală și sintagma „Guvernare liberală”, sintagmă folosită de PNL în toată campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Trebuie menționat faptul că, în urmă cu o lună, în plină „guvernare liberală”, dintre cei 28.100 de elevi ai județului Tulcea, 4.497 de elevi nu aveau acces la internet sau nu deţineau un dispozitiv care să le permită accesul la orele online.

În cazul profesorilor, dintre cei 1.900 de dascăli ai județului, doar 16 au declarat că nu au acces la internet sau nu deţin un dispozitiv care să le permită susţinerea cursurilor online.

Cele mai populare

Recent Comments