-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăTOP-ȘTIRIFOTO: Care sunt cele mai scumpe mașini înmatriculate în județul Constanța

FOTO: Care sunt cele mai scumpe mașini înmatriculate în județul Constanța

Județul Constanța are locuitori care au plătit pentru mașina lor chiar și echivalentul a cel puțin 15 apartamente cu două camere.

În regiune sunt înmatriculate mărci de mașini ale căror valoare de achiziție depășește un million de euro, precum Bugatti, Maybach sau Rolls-Royce.

Exemplele de mașini scumpe nu se opresc aici, întrucât parcul auto local cuprinde și modele ale producătorilor de lux precum Lamborghini, Ferrari, Bentley, Maserati, Aston Martin, Lincoln, Cadillac, Porsche și Tesla.

Datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), analizate de “Dobrogea Live”, relevă că din cele 272.709 de autoturisme înmatriculate în județul Constanța, câteva sute sunt modele pe care doar o parte infimă dintre noi și le pot permite.

În continuare ți le prezentăm pe cele mai scumpe dintre ele.

Bugatti

În județul Constanța este înmatriculat un autoturism marca Bugatti, însă nu este menționat modelul. Indiferent dacă acesta este Veyron sau Chiron, cel mai ieftin model costă peste un million de euro și poate atinge și patru milioane euro, în funcție de specificații.

Maybach

De asemenea, pe șoselele din regiune am putea vedea si un Maybach înmatriculat în Constanța, însă nici pentru acesta reprezentanții DRPCIV nu au precizat modelul. Însă mașinile producătorului german se apropie deseori de suma de un million de euro.

Rolls-Royce Cullinan

Printre mașinile din parcul auto al județului Constanța se numără și 11 limuzine Rolls-Royce, iar două dintre ele sunt modelul Cullinan. În funcție de dotări, acesta poate costa și un milion de euro.

Lamborghini Murciélago

Din cele șase Lamborghini înmatriculate în Constanța, trei sunt model Huracan, două Urus și un Murciélago. Acesta din urmă poate costa, în funcție de specificații, și 400.000 de euro.

Ferrari F 430

Numere de Constanța poartă și patru mașini Ferrari, însă modelele prezente în parcul local nu sunt cele mai scumpe ale producătorului. Este vorba de un Modena (100.000 euro), un California (130.000 euro) și două F430, model care poate costa si 300.000 euro.

Bentley Mulsanne

Dintre cele 37 de autoturisme Bentley înregistrate în județ, cel mai scump model este Mulsanne, al cărui preț poate urca până la 280.000 euro.

Maserati Levante

Italienii de la Maserati sunt prezenți în parcul auto local cu 25 de unități, iar șase dintre ele sunt modelul Levante, care în funcție de variantă poate costa 170.000 de euro.

Aston Martin V12 Vantage Roadster

Pe șoselele din județ circulă și șase Aston Martin, iar unul dintre proprietari și-a permis cel mai scump model de serie – V12 Vantage Roadster, al cărui preț de piață se ridică și la 160.000 euro.

Cadillac Escalade

Dintre cele 47 de masini Cadillac înmatriculate în județul Constanța, șase poartă însemnele modelului Escalade, un autoturism al cărui preț poate să sară de 140.000 de euro, în funcție de specificații.

Porsche Turbo S

Parcul auto al județului cuprinde și un număr de 180 de autoturisme Porsche. Ele pot fi văzute relativ frecvent pe străzile noastre, însă sunt și trei unități din modelele 911 și Panamera care poartă extensia “Turbo S”. Acestea din urmă pot ajunge la un preț de achiziție și de 260.000 euro, în funcție de dotări.

Lincoln

Și marca americană Lincoln poate fi văzută pe șoselele noastre. 22 de astfel de mașini sunt deținute de constănțeni, însă reprezentanții DRPCIV nu au specificat modelele înmatriculate. Putem spune, totuși, că cele mai noi modele pot fi achiziționate cu prețuri care încep de la 115.000 euro.

Tesla X

Ecologiștii de la Tesla sunt și ei prezenți în parcul auto local cu 11 mașini, iar una dintre ele, modelul Tesla X, costă aproximativ 120.000 de euro.

Prețurile prezentate sunt aferente modelelor de serie (fără ediții limitate) și au fost colectate de pe cel mai mare portal de vânzări auto din Europa, mobile.de.

Surse foto: Bugatti/Carscoops/CarAndDriver/Classic/Ferrari/Motor1/SundayTimes/TheMilliardaire/NewCar/AutoExpress/Tesla

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments