Forța Dreptei Constanța cere PNL să-i retragă sprijinul politic Geaninei Topolov – consiliera județeană incompatibilă

Săptămâna trecută, consilierul județean Geanina Topolov (PNL) a fost declarată incompatibilă de Agenția Națională de Integritate (ANI).

„În perioada exercitării mandatului de consilier județean, societatea comercială în cadrul căreia Geanina Topolov a deținut calitatea de asociat, a încheiat trei acorduri-cadru de servicii în valoare totală de 16.568.628 lei cu două instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța”, arată ANI într-un comunicat.

Citește și: Bogdan Bola (Forța Dreptei): „Administrația Chițac, lipsită de bun simț și înțelegere față de constănțeni”

Da, adică peste TREI MILIOANE DE EURO! Desigur, ne-am fi așteptat ca doamna consilier să-și prezinte demisia de onoare și să-și depună mandatul din Consiliul Județean, dar, încă o dată, se dovedește că onoarea nu mai are nicio treabă cu liberalismul de azi și cu clasa politică actuală.
Oameni care s-au compromis, care au pătat imaginea unui partid, continuă să-și vadă liniștiți de funcțiile publice, iar mai-marii acestor organizații tac și se complac
”, spune  Ionuț Babă, secretar general Forța Dreptei Constanța.

El adaugă că nimeni din PNL Constanța i-a cerut Geaninei Topolov să facă un pas în spate și să-și continue, eventual, bătălia juridică fără să mai ocupe postul de consilier județean. Nimeni!

„Dobrogea Live” a prezentat în exclusivitate încă de anul trecut cum SC Snow Clean, firma lui Topolov, a câștigat licitațiile privind servicii de spălătorie și de curățătorie textilă pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și Spitalul Județean Constanța. Este vorba de două contracte cadru pe doi ani, unul de în valoare de 4,62 milioane lei, iar celălalt, de 6 milioane lei.

„Cu alte cuvine, doamna cu o mână a votat, cu alta a luat banii. Asta este politica liberală? Organizația Județeană Forța Dreptei Constanța, văzând că nu a existat o demise de onoare, solicită PNL să-i retragă sprijinul politic doamnei Geanina Topolov, astfel încât aceasta să plece din Consiliul Județean Constanța. Un om care nu a reprezentat interesele alegătorilor, ci propriile interese financiare, nu are ce căuta în această funcție”, adaugă Ionuț Babă.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza