Forța Dreptei a devenit oficial partid politic. Bogdan Bola: „A fost ceva necesar în urma trădării PNL”

Forța Dreptei este cea mai nouă formațiune politică din țară. Anunțul a fost făcut de Bogdan Bola, deputat de Constanța al acestui partid.

„Nu este ceva ce ne-am dorit, este ceva ce a fost necesar în urma trădării încrederii electoratului de către conducerea PNL și Iohannis. Este un proiect nou, pe care l-am inițiat alături de alți oameni cu coloană vertebrală, în speranța de a sluji interesele electoratului liberal (și nu numai) care a crezut în promisiunile noastre din 2020.”

„Cred că suntem pe calea cea dreaptă în acest demers al nostru, nu am îndoiala că vom întâmpina multe greutăți și piedici pe acest drum, însă am încrederea că, alături de oameni hotărâți și dornici să își ajute comunitatea, vom reuși să răzbatem prin toată această mocirlă. Să facem o administrație publică în interesul cetățeanului, nu pentru cei care se cocoață vremelnic în vârful urbei noastre. Nu degeaba am ales „Prin noi înșine” ca deviză pentru noua noastră formațiune.”

Bogdan Bola spune că își va axa activitatea „pe municipiul și județul Constanța, unde deja am avut numeroase întâlniri cu oameni care vor să ni se alăture. Oameni din toate păturile sociale ale Dobrogei, indiferent de vârstă, sex și religie, din toate cele patru colțuri ale județului vor să vină și să pună umărul alături de mine în acest nou proiect, fapt pentru care țin să le mulțumesc. În municipiu avem deja formată o echipă puternică, am identificat și un sediu potrivit, pe măsura proiectelor pe care le dorim implementate.”

Având libertate totală de acțiune, Forța Dreptei filiala Constanța își va crea o platformă care să reprezinte cu adevărat interesele comunităților dobrogene „și nu chestiuni impuse de la Centru, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, din păcate. Și da, am toată încrederea că vom reuși să redăm orașul nostru locuitorilor săi, să implementăm proiecte și idei pe care ei le consideră necesare, nu care doar dau frumos pe niște planșe fotografice”, adaugă Bogdan Bola.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați scris și susținut până acum, a sosit vremea faptelor! Vă așteptăm alături de noi, dacă chiar dorim să punem umărul la transformarea orașului și județului nostru în niște locuri unde constănțenii pot să trăiască civilizat, respectați și ascultați”, mai spune Bola.

Urmărește-ne pe:

Doneaza