Este demisia Feliciei Ovanesian o diversiune? Deputat: „Teatru ieftin. Vor să-l scoată pe Chițac curat ca lacrima”

Citi managerul Constanței, Felicia Ovanesian, a demisionat din funcție miercuri, 22 martie. dacă în spațiul public, pe rețelele sociale, majoritatea constănțenilor salută retragerea acesteia, deputatul Bogdan Bola (Forța Dreptei) atrage atenția că totul este doar un teatru ieftin, regizat din timp.

Acest eveniment nu este decât o diversiune. Chițac și ai lui doar ce ne vând ultima gogoașă electorală: a plecat Ovanesian, inculpatul de serviciu, stați liniștiți că preia Chițac acum frâiele orașului și totul va fi bine.
Vor da vina pe ea pentru tot, doar ca să îl scoată pe Chițac curat ca lacrima pentru tot haosul și mizeria care a existat în oraș până acum. Opinia publică va fi mulțumită pentru că are o victimă decapitată, iar Chițac va începe practic de la zero mandatul.
Mișcarea asta se pregătea încă de anul trecut, de când se anunța, pe surse, plecarea doamnei „de fier” (vechi) din Primărie. Totul e o stratagemă, nimic nu e real. Chițac a condus și va conduce (prost) Primăria, doar că vor începe să se finalizeze proiectele. Iar el trebuie să fie vioara întâi, nu trepădușii săi….
Unii văd în plecarea doamnei o victorie, eu doar o stratagemă ieftină. Impotența și nepăsarea vor exista în continuare, sub o altă formă. A plecat țapul ispășitor (vinovată, ce-i drept, de multe mizerii în acea Primărie) dar a rămas stăpânul. Nu vă faceți alte iluzii!
Și în timp ce mulți vor arăta spre ea cu degetul în perioada următoare (iar ea își va asuma rolul, fără probleme), Chițac va apărea ca un salvator pe cal alb care va face ordine în Constanța, după ce „s-a încrezut în cine nu trebuie”. Teatru ieftin, atâta tot!
”, spune deputatul Bogdan Bola.

Urmărește-ne pe:

Doneaza