Dragoș Simion, nominalizat candidat la funcția de primar al municipiului Tulcea din partea PSD

Biroului Politic al Organizației Județene PSD Tulcea a decis miercuri, 20 decembrie, nominalizarea lui Dragoș Simion (43 de ani) pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea. Anunțul l-a făcut Horia Teodorescu, președintele PSD Tulcea.

Mă simt onorat de această decizie și împreună cu Andaluzia Luca vom fi cei care vom reda demnitatea tulcenilor, iar toată experiența noastră va fi pusă în slujba dumneavoastră și a orașului nostru! Unitatea noastră, va fi piatra de temelie pentru un oraș demn, de care să fim mândri”, a declarat candidatul PSD.

Dragoș Simion este viceprimar al municipiului Tulcea și, spun cei din PSD, omul care are pregătirea și experiența necesare pentru a pune capăt situației complet nefericite în care se află capitala județului Tulcea de atât vreme.

La finalul lunii octombrie 2023, Dragoș Simion, membru al PER și președinte al Filialei Tulcea, a fost ales în funcția de Prim- vicepreședinte al PER. Acum, Simion trece în rândurile PSD.

Decizia noastră, a PSD Tulcea, a venit după ce am ascultat vocea tulcenilor și am înțeles că oamenii nu-și mai pot imagina încă patru ani cu actuala conducere a primăriei. Avem o echipă puternică, în care se combină experiența în administrație cu prospețimea și cu forța și cred, într-adevăr, că municipiul Tulcea va avea, în sfârșit, un primar competent și un Consiliul Local care să muncească pentru interesul cetățenilor și doar al cetățenilor”, subliniază Eugen Ion, vicepreședinte PSD Tulcea.

Urmărește-ne pe:

Doneaza