Deputatul Cristina Rizea, după ce ÎPS Teodosie a criticat raționalizarea energiei: Trimiteți-i facturile lui!

Deputatul Cristina Rizea afirmă că arhiepiscopul Teodosie a ajuns să promoveze risipa în plină criză energetică, după ce ierarhul a spus că restricțiile la consumul de energie sunt ilogice.

Teodosie a declarat, la Radio Dobrogea, că acestea ”tulbură firea oamenilor”.

Rizea a comentat afirmațiile prelatului spunând că Teodosie “predică consumerismul” și “valorile creștine nu pot fi promovate de asemenea indivizi”.

“Cu picioarele pe pământ și facturile până la… Cer. ÎPS Teodosie, acest promotor al anarhiei sociale și teocrației, a ajuns să devină și apărătorul risipei.

Am ajuns ca un înalt ierarh ortodox să predice consumerismul, nu abstinența. Ferească Dumnezeu, ce mai poți să auzi… În momente de criză, creștinismul ne învață să fim raționali. În momente de tensiune socială, creștinismul îndeamnă la unitate.

Valorile creștine nu pot fi promovate de asemenea indivizi. Trimiteți-i facturile lui, oameni buni. Se roagă el pentru noi. Pe bune, hai să-l facem să practice ceea ce predică. Când rațiunea dispare, și credința dispare. E atât de simplu”, a scris deputatul REPER pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe:

Doneaza