Deputata Cristina Rizea: A ajuns Metropolitanul să facă legea în transportul public la Constanța?! (P)

Deputata constănțeană Cristina Rizea acuză Consiliul Județean Constanța că nu se preocupă de transportul interjudețean și susține că proprietarul firmei de transport Metropolitan s-ar afla într-o stare de incompatibilitate, acesta fiind totodată și consilierul onorofic pe transport la CJC?

’’Haideți, domnilor din conducerea CJC, faceți odată, ceva cu transportul intrajudețean, că deja ne-am săturat până peste cap de atâta indolență. Au dreptate elevii!

Gratuitate la transport nu, microbuzele ajung în stații când vor ele și opresc dacă vor, iar norocoșii care au prins loc în  microbuz, stau înghesuiți ca sardinele în conservă.

Și copiii mei merg cu microbuzul la școală, așa că știu foarte bine ce zic.

Nu e nici prima oară când ridic problema.

Dar chiar am ajuns să fim la cheremul Metropolitanului?! A ajuns Metropolitanul să facă legea în transportul public la Constanța? Nu e incompatibilitate ca patronul companiei să fie și consilierul onorofic pe transport la CJC?

Ați făcut campanie electorală cu transportul intrajudețean, oamenii care v-au votat și-au pus speranțele în voi și când ați ajuns la guvernare ați dat cu transportul de pământ de l-ați făcut mai praf că înainte. Cum e posibil așa ceva?

Mai aveți și mirobolanta idee să-mi spuneți mie că nu e nevoie de tren metropolitan, că nu ne trebuie, că nu avem nevoie de alte soluții de transport public, că avem de toate și e bine așa!

Voi chiar vă bateți joc sau mai mult nu puteți?Mai sunt 6 luni de mandat și voi nu vreți să schimbați felul în care copiii ăștia își vor aduce aminte de voi: ca ăia care i-au lăsat, pe banii lor, să înghețe de frig prin stații uitându-se lung după un microbuz care să-i ducă la școală?’’, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a deputatei.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza