PoliticăDemisii în AUR, filiala Constanța. Organizația Albești a părăsit partidul după ce...

Demisii în AUR, filiala Constanța. Organizația Albești a părăsit partidul după ce li s-a impus un candidat de la centru

Au intrat în AUR din dorința de a se implica, de a schimba ceva în comunitatea lor, de a se lupta alături de partid pentru anumite idealuri. Doar că, după ce au pus pe picioare o organizație locală, după ce au devenit cunoscuți, au aflat că cei din conducere nu prea țin seama de aceste lucruri.

Vasilica Lățea sau Sica, așa cum o știe lumea din Albești (județul Constanța), a fost, până joi, 8 februarie, liderul organizației locale AUR Albești. A atras alături de ea peste 80 de membri și simpatizanți declarați și a devenit repede o voce auzită la nivelul comunei.

Citește și: Partidul AUR caută candidați pentru primăriile din țară. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Dar munca ei de atâtea luni s-a năruit la începutul săptămânii când a fost anunțată că nu contează ceea ce a făcut deoarece conducerea județeană AUR are alte planuri acolo.

L-au trimis pe șeful de zonă să-mi transmită că din acel moment candidat la funcția de primar la Albești va fi o altă persoană, nu eu. M-au lăsat să muncesc, să merg în toate cele cinci sate ale comunei, să împart ziare și m-am trezit că au altă opțiune. Mi-au zis că o să am un loc eligibil pe lista de consilieri locali”, spune Vasilica Lățea.

Citește și: FOTOGALERIE: Partidul extremist AUR și-a lansat candidatul pentru Primăria Constanța

După ce a primit vestea că nu munca și dedicarea față de partid contează în AUR, tot biroul organizației locale și-a anunțat demisia din partidul condus de George Simion.

„Am anunțat că demisionăm pe grupul de WhatsApp al filialei județene AUR. Singura lor reacție a fost să mă scoată din acel grup”, spune ea.

Atât Vasilica Lățea cât și cei peste 80 de oameni care au urmat-o spun că nu vor renunța la a face politică, mai ales că acum și-au dat seama cât de important este să activezi într-un partid serios, alături de oameni care să nu tranzacționeze funcții sau candidaturi.

O să rămânem în politică, ne vom orienta de data aceasta spre un partid serios”, concluzionează femeia.

Citește și: Cum vrea AUR să-și consolideze poziția la Marea Neagră. Flancul estic, „atacat” cu fostul liberal Ovidiu Sorin Cupșa

Urmărește-ne pe:

Doneaza