PoliticăDegringoladă totală în AUR Mangalia. Doi candidați în 30 de zile; Murad...

Degringoladă totală în AUR Mangalia. Doi candidați în 30 de zile; Murad „închină” organizația la picioarele PSD

Dacă ar fi să credem discuțiile care circulă pe grupurile de socializare din Mangalia, Organizația AUR nu face nimic altceva decât jocurile anumitor oameni aflați vremelnic la conducerea Filialei Constanța, jocuri personale, nu pentru binele partidului sau al oamenilor. Iar ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni la AUR Mangalia nu face nimic altceva decât să întărească aceste discuții.

Sâmbătă, 23 martie, la Casa de Cultură din Constanța, AUR își prezenta candidații pentru posturile de primar din județ. Leonard Tănase era anunțat pentru Primăria Mangalia.

Leonard Tănase, primul candidat AUR

După numai câteva zile, Mohammad Murad, care este candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța și coordonator regional al campaniei electorale, a susținut că Leonard Tănase este doar „provizoriu” candidatul partidului la Mangalia, totul depinzând de numele cu care PSD va ieși acolo. Murad miza, la acea vreme, pe o candidatură a PSD-istului Daniel Georgescu (Limanu) la Primăria Mangalia. Dar nu s-a întâmplat acest lucru, PSD anunțându-l oficial candidat pe Paul Foleanu.

Citește și: Demisii în AUR, filiala Constanța. Organizația Albești a părăsit partidul după ce li s-a impus un candidat de la centru

Joi, 18 aprilie, Murad a declarat într-o conferință de presă că vrea să facă alianță cu PSD Mangalia pentru a-l susține pe candidatul acestora – Paul Foleanu – pentru primărie. „La Mangalia, sunt de acord să câștige oricine, doar nu el (Radu Cristian, actualul primar PNL n.red.)”, a declarat Murad, întărind astfel zvonurile că omul de afaceri vizează sudul litoralului mai mult în scopuri personale, nu politice. Rămâne de văzut dacă PSD își dorește să-și alăture imaginea de un partid extremist … Murad nu a menționat dacă are un mandat din partea Filialei sau măcar a Organizației locale pentru a face o „alianță” cu PSD.

Tot joi, 18 aprilie, în timp ce Mohammad Murad „închina” Organizația AUR Mangalia la picioarele PSD, Daniel Coleașă își promova candidatura din partea AUR la Primăria Mangalia. Astfel, Leonard Tănase a făcut un previzibil pas în spate, iar acest Coleașă a apărut candidat, dar nu se știe pentru cât timp.

Daniel Coleașă, al doilea candidat AUR

Degringolada de la Mangalia a celor de la AUR este întreținută în mod vizibil de Mohammad Murad și este de așteptat ca până pe 9 iunie AUR să tot schimbe „strategiile” și oamenii de acolo, mai ales că în sânul organizației circulă informația că Murad vrea cu tot dinadinsul să se pună primul pe lista de consilier locali ai AUR Mangalia, ceea ce dovedește, încă o dată, că omul de afaceri are treburi nerezolvate în sudul litoralului.

Urmărește-ne pe:

Doneaza