31.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăActualitateCu ce echipă va conduce Ionuț Cornel Ionescu Spitalul Județean Constanța

Cu ce echipă va conduce Ionuț Cornel Ionescu Spitalul Județean Constanța

Ionuț Cornel Ionescu a fost numit manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei” Constanța. El îl înlocuiește pe medicul Ioan Tiberiu Tofolean al cărui mandat interimar a expirat.

Până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Constanța, președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța a decis să numească un nou manager interimar: Ionuț Cornel Ionescu.

„Cu o bogată experiență în managementul sanitar, noul manager va continua politica investițională a conducerii CJC în sistemul de sănătate constănțean”, dau asigurări cei de la Consiliul Județean.

„Începând de astăzi (14 mai n.red.) am preluat mandatul de manager interimar al Spitalului Județean Constanța. Pe această cale îi mulțumesc domnului președinte, Mihai Lupu, pentru încrederea acordată. Totodată doresc să îi mulțumesc și domnului Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean pentru activitatea depusă și să îl asigur de continuarea proiectelor începute de Domnia Sa.

Voi continua politica de investiții în cadrul spitalului pentru a îmbunătăți calitatea actului medical și a serviciilor medicale, astfel încât instituția pe care o conduc să capete un grad de încredere ridicat în rândul populației”, a declarat Ionuț Cornel Ionescu.

Din comitetul director al Spitalului Județean Constanța mai fac parte Dr. Marius Dragoș Prăzaru – director medical, As. lic. Petruș Mihăilescu – director de îngrijiri medicale și Ec. Natalia Munteanu – director financiar contabil.

Echipa de conducere a Spitalului Județean Constanța foto: SCJU Constanța

Ionuț Cornel Ionescu are 44 de ani și a fost pentru câteva luni director general interimar al companiei UNIFARM, în anul 2020. A demisionat din această funcție după ce în spațiul public au apărut anumite acuzații referitoare la bocarea în depozite a anumitor produse medicale destinate luptei împotriva COVID-19.

Ionescu a făcut parte mai mulți ani din Consiliul de Administrație al UNIFARM (2017-2020), a candidat la funcția de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța (2016), dar a fost respins deoarece a obținut nota 5,50. El a lucrat și ca manager al Spitalului CF Constanța sau ca director financiar al aceleiași instituții.

În perioada 2018-2020 a ocupat funcția de director economic la Uzina Termică Midia Năvodari, o companie cu capital majoritar de stat.

foto: Ionuț Cornel Ionescu – manager interimar sursa: SCJU Constanța

Cele mai populare

Recent Comments