26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăPoliticăCristina Rizea: Iohannis s-a înfoiat precum marele șef de trib aruncând în...

Cristina Rizea: Iohannis s-a înfoiat precum marele șef de trib aruncând în cârca lui Stelian Ion eșecul desființării SIIJ

Deputata USR PLUS Cristina Rizea susține că atacurile președintelui României la adresa ministrului Justiției sunt făcute în situația în care Iohannis nu comentează nimic despre alți miniștrii care fac parte din PNL.

„M-a dezamăgit domnul președinte Iohannis, IAR. Imparțialitate, curaj în reforme și lipsa dublei măsuri e ceea ce mi-aș fi dorit să văd la el. Fiind la ultimul mandat, ar trebui să conteze cum intră în istorie. Interpretează prost rolul de „președinte jucător”.

Citește și: Cristina Rizea, deputat: „Sunt împotriva retragerii dosarului Roșia Montană de la UNESCO”

Îi lipsește umorul și uită repede replicile. Azi, s-a înfoiat precum marele șef de trib aruncând în cârca lui Stelian Ion eșecul desființării SIIJ, dar uitând cu desăvârșire, că în Parlament, UDMR se opune și PNL se face că plouă. Mai mult, parlamentari PNL susțin pe față, poziția UDMR care refuză întoarcerea la DNA a dosarelor de corupție în care sunt implicați magistrați, ceea ce contravine poziției Comisiei de la Veneția. ”

De asemenea, Cristina Rizea spune că de la premier este obișnuită ca ori de câte ori ceva merge prost, să spună că de vină sunt miniștri USR PLUS și de câte ori merge bine să-și asume meritele. „De la președinte, parcă aveam alte pretenții, ca de exemplu, să se uite și în ograda proprie, la performanțele unuia că Bode, Oros sau Cîmpeanu, omul cu care vrea să educe România.”

Citește și: Cristina Rizea: Eliminarea majorării alocațiilor copiilor cu 20%, de la 1 iulie, nu a fost decisă în coaliție

„Omul care deranjează, astăzi, e Stelian Ion. Probabil, i se trage de la concursurile organizate „pe bune” și refuzul de a face numiri politice. Sau poate de la faptul că el chiar vrea să desființeze Secția Specială, nu ca alții care se opun sau trag de timp până văd cine iese la congres.

Sau poate miza este numirea noului șef la DIICOT, unde Stelian și Iohannis vor trebui să colaboreze. Data trecută, colaborarea dintre Iohannis și Predoiu a dus la numirea doamnei Hosu, cea care a drept mulțumire pentru contribuția la dosarul „10 august” a primit o pensionare specială la doar 49 de ani semnată tot de domnul președinte”, mai spune Cristina Rizea, deputat USR PLUS.

Citește și: Școala Doctorală de Teologie din Constanța, cuib de colaboratori ai Securității. Severus și Dinică sunt coordonați de Mache

Cele mai populare

Recent Comments