PoliticăCostin Răsăuțeanu, Corina Martin sau Horia Constantinescu, posibili candidați ai PSD la...

Costin Răsăuțeanu, Corina Martin sau Horia Constantinescu, posibili candidați ai PSD la Primăria Constanța

PSD Constanța a susținut joi, 6 aprilie, o conferință de presă în care au anunțat numele unor persoane incluse pe sondajele de opinie pe care partidul le face la nivelul municipiului Constanța și județului Constanța.

Felix Stroe, președintele PSd Constanța, a început conferința subliniind că „dezastrul din orașul Constanța” aparține alianței PNL/USR. „La Constanța, PSD e în opoziție și va rămâne în opoziție”, a subliniat Felix Stroe, care a anunțat că va candida pentru un nou mandat de șef al filialei județene a social-democraților.

Citește și: Cine este Felix Stroe, sursa „Dan” a Securității, cel care vrea să ajungă președintele Consiliul Județean Constanța – Dobrogea Live

Stroe a anunțat că PSD derulează în acest moment mai multe măsurători sociologice pentru stabilirea candidatului la Primăria Constanța și la Consiliul Județean. Până în septembrie 2023, partidul ar trebui să știe și să anunțe numele acestor candidați.

Dacă Decebal Făgădău vrea să revină în PSD trebuie sa se reînscrie. Ușile îi sunt deschise”, a spus Felix Stroe despre fostul primar al orașului Constanța, care a demisionat din PSD.

Chiar dacă ușile „îi sunt deschise”, Ion Dumitrache, președintele PSD pe municipiul Constanța, a lansat o serie de critici la modul în care Făgădău și-a desfășurat campania electorală din 2020. „Acum nu se mai striga ciuma roșie și partidul e pe val. Făgădău nu avea curajul să meargă între oameni. Multe greșeli s-au făcut în 2020. Am învățat din ele”, a subliniat Dumitrache.

Citește și: Felix Stroe, de la „capete în gură” la bunicul iubitor de pisici. Cum îl umanizează PSD pe liderul de la Constanța

Liderii PSD Constanța au anunțat și câteva nume care sunt prinse în sondajele de opinie, nume de posibili candidați la Primăria Constanța: Corina Martin (președinte onorific RESTO și candidată în 2020 la aceeași funcție de primar), Horia Constantinescu (fost director în Primăria Constanța, actualmente președinte al ANPC), Costin Răsăuțeanu (consilier local), George-Gabriel Vișan (fost deputat PSD), Lucian Lungoci (deputat PSD), Mirela Matichescu (fost administrator public al județului Constanța).

Concluzia conferinței de presă aparține fostului senator Nicolae Moga: „Constănțenii vor decide candidatul prin aceste sondaje”

Conferința de presă a PSD Constanța, 6 aprilie 2023
spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza