Constănțeanul Patrick Sebastian Dinu a stabilit un nou record național la 50 de metri bras

Întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori au continuat vineri, 10 noiembrie, în Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

La 50 m bras, Patrick Sebastian Dinu, sportiv legitimat CSM Constanța, a stabilit un nou record național și a luat aurul la tineret și argintul la seniori.

În proba de 100m spate, același Patrick Sebastian Dinu și-a adjudecat titlul național la tineret și bronzul la seniori, iar Tudor Iordache a fost al doilea la juniori.

La 200m spate, Maria Popa a câștigat bronzul la juniori, iar în proba de 200m spate, Mihai Gergely a ocupat locul al 3-lea la seniori, iar Eric Ștefan Andrieș a devenit campion la juniori și a luat bronzul la tineret.

image 2 2
Constănțeanul Patrick Sebastian Dinu a stabilit un nou record național la 50 de metri bras 3

Brigitta Vass a fost din nou la înălțime și la fel ca în prima zi a stabilit un nou record național la 100m bras, devenind campioană națională la seniori și tineret, iar Tamara Lospa în aceeași probă și-a adjudecat aurul la juniori și argintul la seniori și tineret.

La 400m mixt, Eric Ștefan Andrieș s-a clasat pe poziția a 3-a la juniori.

Ștafeta de 4 x 50m liber combinat a devenit campioană națională la seniori în componența: Mihai Gergely, Patrick Sebastian Dinu, Eva Paraschiv și Ana Pascu.

image 2 1
Constănțeanul Patrick Sebastian Dinu a stabilit un nou record național la 50 de metri bras 4

Tot ștafeta de 4 x 50m liber combinat a obținut aurul la juniori și argintul la tineret în componența: Eric Ștefan Andrieș, Matei Trenchea, Maria Popa și Maria Maxim.

Medalii și în prima zi de competiție

Tinerii dar talentații înotători de la CSM Constanța au avut evoluții remarcabile, reușind să câștige numeroase medalii și în prima zia a competiției.

În proba de 50m bras, Brigitta Vass a terminat pe primul loc la tineret și seniori, stabilind și un nou record național, iar Maria Argeșeanu a câștigat bronzul la tineret și seniori.

La 50m fluture, Eric Ștefan Andrieș nu le-a lăsat nicio șansă adversarilor și a devenit campion național de juniori.

Tudor Iordache s-a clasat al doilea la 200m spate, tineret și juniori, iar la 100m liber, Patrick Sebastian Dinu a ocupat prima treaptă a podiumului la tineret și seniori, în timp ce, Eric Ștefan Andrieș a fost primul la juniori.

În proba de 200m mixt, Brigitta Vass a terminat prima la seniori și tineret cu un nou record național, Tamara Lospa a luat argintul la juniori și bronzul la tineret, iar Mariei Popa i-a revenit bronzul la juniori.

Ștafeta de 4 X 50m liber feminin formată din Paula Boleacu, Brigitta Vass, Anca Bescheret și Eva Paraschiv și-a adjudecat bronzul la seniori și argintul la tineret.

Nici ștafeta de 4 X 50m liber a băieților nu s-a lăsat mai prejos, câștigând aurul la seniori și tineret, în componența Eric Ștefan Andrieș, Matei Trenchea, Andreas Niculaie și Patrick Sebastian Dinu.

De remarcat, că sportivii Patrick Sebastian Dinu și Mihai Gergely au realizat baremul de participare la Campionatele Europene de seniori în bazin scurt programate luna viitoare la Otopeni.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza