-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPrimării DobrogeneConstanța, fără refugii în stațiile de autobuz. Cristina Rizea, deputat: Firme cu...

Constanța, fără refugii în stațiile de autobuz. Cristina Rizea, deputat: Firme cu alte interese care îi lasă pe oameni în ploaie

Cristina Rizea, deputat USR PLUS, anunță că a primit mai multe sesizări de la constănțeni cu privire la dispariția bruscă a unor refugii din stațiile CT Bus. Ca atare, parlamentarul vine cu o serie de explicații și soluții la această problemă.

„Refugiile au dispărut pentru că, surpriza, ele nu erau nici ale Primăriei Constanța, nici ale CT BUS, ci ale unei firme de publicitate, cu monopol în domeniu, în epoca Mazăre-Făgădău: SC Seaview Media SRL, firma cu care Primăria PSD a avut contract de 15 ani și care amplasase (fără autorizație) câteva refugii în stații bine poziționate din punct de vedere al expunerii media”, explică deputata.

Citește și: Cristina Rizea, candidat USR-PLUS pentru Parlament: Infertilitatea este o boală și trebuie tratată gratuit

Refugiile demolate, care protejează călătorii atât vara cât și atunci când plouă sau ninge, trebuie refăcute repede. De aceea, Cristina Rizea spune că a discutat cu reprezentanții USRPLUS din consiliul local al municipiului Constanța pentru a găsi cea mai bună soluție: „Pe de o parte, să avem în cel mai scurt timp un minim refugiu în fiecare stație din oraș, pe de altă parte să ne asigurăm că asemenea situații nu se mai repetă.

Nu putem lăsa confortul și siguranța călătorilor la voia arbitrară unor firme cu alte interese care îi lasă pur și simplu pe oameni în ploaie când încetează contractul”, mai spune Cristina Rizea.

Nu în ultimul rând, parlamentarul atrage atenția că firma Seaview Media are datoria să refacă urgent trotuarul deteriorat în urma ridicării acestor refugii.

Citește și:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments