PoliticăConcursul „Top 10 gropi din Constanța”, lansat de tinerii Forța Dreptei. Premiul...

Concursul „Top 10 gropi din Constanța”, lansat de tinerii Forța Dreptei. Premiul cel mare: macheta unui excavator

Un concurs mai puțin obișnuit a fost lansat zilele acestea în municipiul Constanța, oraș „greu încercat” de nenumăratele șantiere care încep și nu se mai termină.

„Salut, prieteni ai aventurilor off-road voite sau nevoite! Dacă sunteți în căutarea de distracții în noroi, am pregătit pentru voi un concurs pe măsură: Top 10 gropi din Municipiul Constanța”, este mesajul tinerilor din partidul Forța Dreptei Constanța.

Ei lansează o provocare constănțenilor: să caute gropile din oraș și să le fotografieze.

Nu vă faceți griji, nu veți pleca acasă cu mâinile goale! Premiul nostru fabulos este Excavatorul – nou simbol al Constanței. Vă întrebați ce veți face cu o asemenea mașinărie? Ei bine, o puteți folosi pentru a săpa o groapă și mai mare și mai adâncă, unde în 2024 să îl prăvălim cu forța voturilor noastre pe actualul primar cu tot cu Consiliul Local. Ieșiți afară și începeți să căutați cele mai adânci și mai întunecate gropi din Constanța. Vă așteptăm cu fotografiile pentru concursul nostru în comentarii, și cu locația! Premiul cel mare așteaptă!”, scriu cei de la Tineret Forța Dreptei Constanța.

Excavatorul oferit ca premiu cel mare

Citește și:

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza