Cine este șoferul care-l „plimba” pe Teodosie cu 235 de km/oră pe A2

Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

În mașină, pe scaunul din dreapta, era arhiepiscopul Teodosie.

Mihăiță vitezomanul

Potrivit Antena 3, șoferul de 28 de ani este Mihăiță Sadîca, originar din Tulcea, fost candidat din partea PPU (Partidul Puterii Umaniste) la primăria municipiului Tulcea. După ce a ratat aceste alegeri, Mihăiță a devenit șoferul episcopului. Tot Mihăiță apare în imagini alături de arhiereu în Dealul Patriarhiei cu un buchet de flori în brațe în timp ce mergeau să i le ofere Patriarhului Daniel (foto jos – sursa: G4Media).

Mihaiță Sadîca (28 de ani)  este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie și al Facultății de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV București. Este, de asemenea, antreprenor și voluntar în mai multe organizații nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 București.

„Sunt inginer agronom la societatea pe care o deţin. Mi-am început activitatea politică de la 19 ani, respectiv ucenicia în PSD, apoi PMP şi anul acesta în PPU. Am ales acest partid pentru că a fost singurul care mi-a dat şansa să ies în faţă şi să arăt dacă sunt bun şi dacă chiar merit să fac politică. Eu am planuri mari şi realizabile pentru acest oraş, unul dintre acestea fiind construirea unui spital municipal. Pot spune că am câteva puncte tari, prin faptul că nu planează asupra mea nicio suspiciune şi nu am nici măcar un contract cu statul, deci nu mi se poate imputa că am intrat în partid pentru a avea un beneficiu. Familia mea nu a avut niciodată vreun contract cu primăria sau alte instituţii. Tatăl meu este inginer, iar mama mea este asistent oncolog. Din ce am observat, lumea doreşte o schimbare şi sper să fiu eu aceea”, spunea (în 2020) Mihăiță despre el.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. 235kmh nu este o viteza de neglijat, bossul din spate si-ar fi dat seama cu siguranta. Asta inseamna ca nu el a decis, ci i s-a cerut (!) sa mearga cu aceasta viteza, iar asta din prostie si frica de a-si pierde jobul, a acceptat.

Comentariile sunt închise.

Doneaza