TOP-ȘTIRICine este George Măndilă, ales președinte al OMD Mamaia-Constanța. Ce planuri avea...

Cine este George Măndilă, ales președinte al OMD Mamaia-Constanța. Ce planuri avea în calitate de consilier al lui Vergil Chițac

Primăria Constanța anunță că s-a semnat „Statutul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”. Semnarea statutului reprezintă o etapă importantă din procesul de constituire a O.M.D la care se vor adăuga avizul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului și înregistrarea la Judecătoria Constanța, competentă teritorial.

Conform primăriei, membrii A.G.A ai acestui OMD sunt: Dan Petre Leu, reprezentantul Primăriei Municipiului Constanța cu 50%, Iuksel Mambet din partea Organizației Patronale Mamaia cu 16, 66%, Adrian Dinu din partea Patronatului Marea Neagră cu 16,66% și Omer Evren din partea Patronatului RESTO cu 16,66%.

AGA a stabilit, în prima ședință, ca sediului social al OMD Mamaia- Constanța să fie pe strada Răscoalei, nr.4 și a ales Consiliul Director format din cinci membri, fiecare cu vot egal, astfel: George Măndilă-președinte, Nicolae Bucovală -prim-vicepreședinte, Sebastian Puznava-vicepreședinte, Lucian Tudose- vicepreședinte, doamna Fulvia Dinescu-secretar.

Cine este George Măndilă

George Măndilă (54 de ani-foto deschidere) este, din toamna anului 2020, consilierul personal al primarului Vergil Chițac. Absolvent al Liceului „Mircea cel Bătrân”, Măndilă este licențiat al Institutului Politehnic București – Facultatea Tehnologia Construcțiilor de Mașini și are un masterat în Managementul Afacerilor.

A activat în firme private din domeniul turismului, alimentației publice, construcțiilor și reciclării deșeurilor. Pentru scurt timp a lucrat și în cadrul Ministerului Agriculturii.

A înființat în Partidul Noua Generație – filiala Constanța. După desființarea partidului a intrat în PDL care, ulterior, a fuzionat cu PNL.

În anul 2020, după numirea lui în calitatea de consilier personal al primarului, George Măndilă declara pentru „Dobrogea Live” că el este omul care l-a preluat procedural pe Vergil Chițac atunci când acesta s-a înscris în PNL. „L-am preluat din punct de vedere procedural, birocratic și statutar și l-am introdus în organizație, l-am prezentat și am făcut tot posibilul să fie asimilat de toate structurile interne ale PNL.”

De asemenea, Măndilă spunea că va face tot posibilul ca orașul Constanța să se întoarcă cu fața către Marea Neagră.

Citește aici interviul integral cu George Măndilă.

Urmărește-ne pe:

Doneaza