Chițac: Regulamentul parcărilor nu este perfect. Sunt chestii de îmbunătățit în aplicarea lui

Primarul Constanței, Vergil Chițac a declarat pentru „Dobrogea Live” că Regulamentul parcărilor ar putea avea nevoie de îmbunătățiri și că ar fi de acord cu anumite modificări, cu condiția ca acestea să fie foarte bine fundamentate.

Mai mult decât atât, edilul se delimitează de actuala formă a regulamentului.

„Regulamentul nu este perfect, niciun regulament nu este perfect. Dar asta este forma care a ieșit. Eu am avut o altă variantă, dar în multe părți ne-am despărțit. Mă refer la propunerile mele, față de ce a ieșit din Consiliul Local. De exemplu, eu am fost de acord și consider și acum că era bine ca parcările rezidențiale să fie licitate. Dar Consiliul e suveran, a hotărât altceva. Regulamentul a intrat în vigoare așa. Evident că în aplicarea lui serioasă se vede că sunt chestii de îmbunătățit. Nu este niciun fel de problemă dacă Consiliul Local, în măreția lui, va veni cu niște propuneri de modificare, dar ele trebuie să fie foarte bine fundamentate. Fundamentul ăsta rezidă în aplicarea Regulamentului parcărilor”, a explicat primarul.

De remarcat că, în declarație, Vergil Chițac s-a referit în două rânduri la eventuale îmbunătățiri și modificări privind aplicarea Regulamentului, nu a Regulamentului în sine.

Consilierii municipali USR au anunțat că vor propune reprezentanților PNL mai multe amendamente privind modificarea Regulamentului parcărilor.

Citește și: Consilierii municipali USR Constanța propun o serie de modificări la regulamentul de parcare

Urmărește-ne pe:

Doneaza