25.4 C
Constanța
miercuri, august 10, 2022
AcasăDelta DunăriiCharlie Ottley a terminat filmările la „Wild Danube Delta”. Când va fi...

Charlie Ottley a terminat filmările la „Wild Danube Delta”. Când va fi difuzat documentarul

Frumusețile deltei sălbatice au fost surprinse în imagini în toate anotimpurile. Acesta a fost proiectul producătorului BBC, Charlie Ottley.

„După un drum lung, trecând prin toate anotimpurile și prin toată Delta, filmările documentarului “Wild Danube Delta” au ajuns la final”, anunță Asociația de Management al Destinației Turistice delta Dunării (AMDTDD).

Ultimul interviu a fost realizat cu președintele asociației, Cătălin Țibuleac. „Darul său minunat, va arăta lumii întregi problemele, dar mai ales frumusețea inegalabilă a Deltei Dunării”, spun cei de la AMDTDD.

Echipa producătorului britanic a filmat Delta Dunării, în toate anotimpurile. „În fiecare moment al anului, Delta Dunării continuă să ne surprindă! Vom face tot posibilul să facem dreptate”, spun ei.

“Wild Danube Delta” este, spune producătorul, „o șansă de a rebrand a acestei lumi neprețuite și uluitoare. Filmul va avea premiera pe Digi Network de Ziua Națională a României 2021. La fel ca în filmele anterioare vom pune dvd-uri disponibile gratuit școlilor și universităților din întreaga țară.”

sursa foto: AMDTDD și Wild Carpathia

Citește și:

„Albastrul deltaic”, readus la viață în Jurilovca și Sarichioi

Documentarul ce surprinde Delta Dunării în toate anotimpurile. Charlie Ottley: „O priveliște care nu a mai fost văzută până acum”

Cătălin Țibuleac: „Taxa pentru pescuit sportiv în Delta Dunării este necesară”

Cele mai populare

Recent Comments