Primării DobrogeneCernavodă: Lucrări de reparare a unor porțiuni de carosabil

Cernavodă: Lucrări de reparare a unor porțiuni de carosabil

Angajații SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă intervin în această perioadă pentru repararea/asfaltarea porțiunilor de drum afectate de intervenția companiilor care administrează rețelele de utilități ale orașului.

Cei de la Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă explică faptul că trebuie să intervină atunci când apar „găuri în asfalt”, iar acele porțiuni de carosabil trebuie reparate.

„Din cauza unor avarii RAJA, care nu sunt din vina noastră, este firesc să peticim respectivul loc, pentru că o stradã nu se poate asfalta întru totul, decât în urma unui pogram de investiții si a unui proces laborios”, spun cei de la UP-GC Cernavodă.

Citește și: Cernavodă: Lucrări de curățare a drumurilor și trotuarelor

Primaria orașului Cernavodă a asfaltat în ultimul an 137 de străzi, dar apar avarii la rețelele de apă și canalizare din cauza poziției geografice a orașului, a precipitațiilor abundente și a avariilor inerente la rețelele de apă.

„Dacă apare o avarie Raja și apa iese de sub asfalt, trebuie sau nu trebuie să intervenim? Lăsăm apa să curgă pe strazi sau decopertam și reparăm avaria, după care ulterior peticim? Este limpede că trebuie reparat, nu din vina Primariei, dar nici nu putem lăsa apa să curgă pe strazi”, adaugă cei de la SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

Citește și: Cernavodă a demarat campania:„Ambalează-ți orașul în curățenie”

Urmărește-ne pe:

Doneaza