10.4 C
Constanța
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăActualitateCampanie electorală în școală. Primar: „L-am invitat în calitate de candidat PNL...

Campanie electorală în școală. Primar: „L-am invitat în calitate de candidat PNL la Consiliul Județean”

Prima zi de școală în comuna Mihai Viteazu (județul Constanța) a început cu o festivitate, deși recomandarea Ministerului Educației a fost să nu se facă astfel de manifestări.

Campania electorală este interzisă cu desăvârșire în școli. Cu toate acestea, oamenii politici fac tot posibilul să apară la tăieri de panglici în fața elevilor și, mai ales, a părinților. A fost și cazul candidatului PNL la șefia Consiliului Județean constanța, Mihai Lupu.

Acesta a participat în prima zi de școală la inaugurarea unui nou corp de clădire a unității de învățământ din comuna Mihai Viteazu.

Primarul comunei, Gheorghe Grameni (PNL), a recunoscut că el l-a invitat pe Mihai Lupu la inaugurare. „L-am invitat în calitate de membru PNL și de candidat la Consiliul Județean. Nu a fost vorba despre o campanie electorală”. Mai mult, Gramenii susține că acolo, în public, le-a spus membrilor PNL prezenți, printre care și Bogdan Huțucă – președintele PNL Constanța – că „pe vremea guvernării PSD banii pentru proiectele derulate prin PNDL veneau la timp, iar acum au venit cu întârziere de aceea lucrările la corpul de școală au fost amânate”.

Până la această oră, ISJ Constanța nu a transmis nici un punct de vedere referitor la cele întâmplate în prima zi de școală în comuna Mihai Viteazu.

sursa foto: Mihai Lupu

Cele mai populare

Recent Comments