Bogdan Bola: „Forța Dreptei este pe stradă și vorbește cu oamenii. Nu ne închidem într-un turn de fildeș”

În municipiul Constanța sau în alte localități ale județului, echipele Forța Dreptei sunt din ce în ce mai prezente. Fie că derulează diferite campanii de strângere de semnături sau dialoghează cu cetățenii, reprezentanții formațiunii politice susțin că un om politic „nu iese niciodată din campanie”.

Forța Dreptei Constanța a fost pe străzi încă din primăvară când au adunat semnături pentru realizarea unui sens giratoriu pe bulevardul Al. Lăpușneanu din municipiul Constanța, apoi, vara aceasta, au demarat campania de strângere a semnăturilor pentru sprijinirea initiativei egislative privind stoparea reclamelor la jocurile de noroc. Nu trebuie uitată nici campania „plaje libere” derulată în 2022.

„Am mai spus-o și în trecut: un om politic nu „iese” niciodată din campanie, el trebuie să fie prezent pe stradă mereu, să dialogheze cu oamenii. Cu bune și rele, cu reproșuri sau laude, asta TREBUIE să facă. Și asta fac de ani de zile, nu o dată la patru ani. Pentru că așa este corect”, spune deputatul Bogdan Bola, președintele Forța Dreptei Constanța.

De aceea, cetățenii îi pot vedea pe tinerii și seniorii Forța Dreptei prezenți în diferite cartiere ale Constanței, dar și în Mangalia, Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Ciorcârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Horia, Seimeni, Pantelimon, Topalu, Agigea, 23 August, Eforie sau Topraisar.

„Da, vom înteți prezența noastră atât în județ cât și în municipiu, pentru că așa este normal să procedăm. Nu să ne închidem într-un turn de fildeș, nu să ne așteptăm să ne salveze alții, nu manipulăm prin demagogie! Iar cu o asemenea echipă, chiar reprezentăm o forță! Fii și tu o FORȚĂ în comunitatea ta”, spune Bogdan Bola.

Citește și: Orban, despre candidatura la prezidențiale: „Mă gândesc serios”. Ce spune liderul Forța Dreptei despre alianța cu USR și PMP. „Bola, un candidat potrivit la Primăria Constanța”

Urmărește-ne pe:

Doneaza