Bogdan Bola, deputat: Creșterea salariilor parlamentarilor, o aberație

Senatorii PSD, PNL, UDMR și AUR au votat un proiect prin care salariile parlamentarilor și primarilor vor fi majorate. Pentru ca acest lucru să se și întâmple, proiectul trebuie să fie votat și de deputați.

Bogdan Bola (foto deschidere), deputat Forța Dreptei, a anunțat că nu va vota o astfel de „aberație”.

„În timp ce o țară întreagă nu știe cum să-și plătească facturile tot mai mari, milioane de români care efectiv sunt îngroziți de cheltuielile tot mai ridicate pentru a supraviețui, individul acesta (deputatul PNL Virgil Guran n.red.) ne explică despre cum parlamentarii și primarii trebuie să învețe să fie „bogați și cinstiți”. Nu, nu românii, doar unii dintre ei. Foarte puțini! O mai mare mizerie nu prea ți-e dat să auzi..!”, spune Bogdan Bola.

„Am prieteni buni care sunt primari, pe care îi stimez din toată inima, dar o asemenea aberație eu nu pot să o votez. Iar când va ajunge proiectul de lege în Camera Deputaților, voi vota împotrivă, chiar dacă aș fi un beneficiar direct al acestei inițiative”, mai spune Bola.

El acuză coaliția de guvernare că este modul prin care vrea să cumpere și să-și asigure voturile primarilor, deși acest lucru este făcut în detrimentul românilor.

Urmărește-ne pe:

Doneaza