Bogdan Bola critică decizia lui Chițac de a cheltui 100.000 de euro pe un Summit

Cu un Spital de Boli Infecțioase închis, cu zeci de morți răpuși de COVID-19 zilnic, cu medici ajunși la epuizare, Primăria Constanța s-a decis să cheltuie aproximativ 100.000 de euro pentru un Summit al tinerilor.

Citește și: Constanța, orașul unde coșurile de gunoi sunt mai scumpe decât viața oamenilor – Dobrogea Live

Anunțul de achiziție a fost lansat de primărie și acum se așteaptă ofertantul. Vreo 300 de tineri urmează să vină în Constanța în luna noiembrie, iar primăria îi va caza într-un singur hotel, deși ne aflăm în plină perioadă de restricții impuse de pandemie.

Să faci un astfel de eveniment public, cu 300 de participanți, în plină pandemie și cu un Spital de Boli Infecțioase închis, mi se pare o idee foarte greșită. Să plătești din bani publici un astfel de eveniment, în condițiile în care ne luptăm cu o pandemie ucigașă necesită toate fondurile disponibile pentru a nu mai avea morți sau arși pe conștiință, mi se pare un act de inconștiență din partea organizatorilor”, spune deputatul PNL Bogdan Bola.

Parlamentarul se întreabă dacă Vergil Chițac nu a învățat nimic din eșecul organizării alegerilor interne de pe 25 septembrie?

Din moment ce noi cerem agenților economici să își restrângă sau să își închidă activitățile și limităm cetățenilor deplasările și întâlnirile publice…noi ce facem? Susținem organizarea unui eveniment cu 300 de tineri, pe care îi cazăm (pe bani publici) într-un singur hotel!

Cu toate că am fost mereu un susținător al promovării și educării tinerilor, nu pot fi de acord cu așa ceva. Nu este corect din niciun punct de vedere, mai ales când ne confruntăm cu mii de îmbolnăviri și sute de morți în fiecare zi. Repet…cu un Spital de Boli Infecțioase încă închis pe perioadă nedeterminată! Așa ceva nu mi se pare normal și sănatos, din orice punct de vedere!”, mai spune Bola.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza