25.4 C
Constanța
vineri, iulie 30, 2021
AcasăActualitateAtmosferă „Belle Epoque” în Piața Ovidiu. Patru zile dedicate optimismului

Atmosferă „Belle Epoque” în Piața Ovidiu. Patru zile dedicate optimismului

Belle Époque (1871-1914) a fost o perioadă caracterizată de optimism, pace regională, prosperitate economică, un vârf al imperiilor coloniale și inovațiilor tehnologice, științifice și culturale, care a luat sfârșit odată cu începutul Primului Război Mondial.

Asociația „Agenția Internațională Rainbow Music” organizează în Piața Ovidiu din Constanța, în perioada 10-14 august, de la ora 19:00, seri dedicate perioadei „Belle Époque”.

Participanții se vor putea bucura de o orchestră live, în spatele căreia vor rula imagini din perioada “Belle Epoque”, completată de coregrafia unor balerini care vor dansa printre mese, dar și de un bar mobil, de la care vor putea comanda gratuit băuturi non-alcoolice și alune sau covrigei. Produsele disponibile vor fi afișate în meniurile plasate pe fiecare masă, iar comenzile vor fi preluate de către ospătari.

În spațiul destinat evenimentului va fi amenajată o cabină foto cu poze tip magnet. Participanții se vor putea fotografia în regim gratuit, singuri sau cu grupul cu care au venit la concert.

Orchestra va fi poziționată pe  scenă, iar in spatele acesteia vor rula imagini din perioada “Belle Epoque” pe un ecran LED.

Organizatorii mai anunță că numărul maxim de participanți va fi de 80 de persoane/seară și vor fi așezați la mese de 4 persoane, respectând normele de distanțare socială. Având în vedere acest aspect accesul la eveniment se va face gratuit, în baza rezervărilor on-line pe pagina de Facebook „Seri de Café-Concert” (https://www.facebook.com/SerideCafeConcertConstanta/), acolo unde veți găsi mai multe detalii.

Sursă foto: Facebook Primaria Constanta

Cele mai populare

Recent Comments