Apel către locuitorii orașului Cernavodă: Aruncați deșeurile în interiorul platformelor de gunoi

Deși primăria Cernavodă pune la dispoziția locuitorilor platforme de colectare selectivă a deșeurilor, mai sunt persoane care preferă să arunce gunoaiele pe jos. Imagini cu gunoaie aruncate lângă platforme au fost surprinse chiar zilele trecute.

257326827 4666356633426562 7515392670257555578 n
Apel către locuitorii orașului Cernavodă: Aruncați deșeurile în interiorul platformelor de gunoi 4

„Platformele de gunoi au fost igienizate de colegii din cadrul serviciului Salubritate, dar unii cetățeni, în mod constient, continuă să arunce deșeurile pe jos, deși pubelele din interiorul platformei sunt aproape goale”, spun reprezentanții SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă (UP-GC).

Citește și: FOTO Platformele de colectare a deșeurilor din Cernavodă, igienizate și dezinfectate – Dobrogea Live

WhatsApp Image 2021 11 01 at 11.07.08
În urmă cu două săptămâni, platformele au fot igienizate

„Responsabilitatea noastră este de a face curat, iar responsabilitatea dumneavoastră este de a păstra curățenia”, este apelul angajaților UP-CG.

Responsabilii cu salubritatea orașului Cernavodă spun că aruncarea deșeurilor în interiorul platformelor de colectare a gunoaielor este un bun exemplu pe care în pot da locuitorii celor care nu doresc să accepte o normalitate.

WhatsApp Image 2021 11 01 at 11.06.58
Apel către locuitorii orașului Cernavodă: Aruncați deșeurile în interiorul platformelor de gunoi 5

„Poate că în contextul vieții tot mai agitate, oamenii nu se mai gândesc și la problema aruncării necontrolate a gunoaielor, nerealizând ce impact major are acest lucru asupra sănătății noastre și a copiilor noștri și bineințeles asupra mediului”, mai spun reprezentanții SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza